منتدي الفي اي بي
تارت الجناش والكراميل  Six70210
منتدي الفي اي بي
تارت الجناش والكراميل  Six70210
منتدي الفي اي بي
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
مرحبا بك في بيتك الثاني حللت أهلاًااا وسهلاًااااا lol! lol!lol!lol!ياهلا بك بين اخوانك وأخواتك Razz Razz Razz ان شاء الله تسمتع معــانا .. وتفيد وتستفيد معانـا .. وبانتظار مشاركاتـك وابداعاتـك .. ســعداء بتـواجـدك معانا .. وحيـاك الله تارت الجناش والكراميل  Mohim صفحة المدير العام علي الفيس بوك Cool { محمود الحوامد } Cool اهلااااا وسهلاااا بيك في منتداي الفي اي بي ممكن التسجيل او المشارك تبعونا علي الفيس بوك تارت الجناش والكراميل  Facebookmvv Cool Cool Cool

 

 تارت الجناش والكراميل

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
نور محمد علي

نور محمد علي


الساعه الان :
المزاج : تارت الجناش والكراميل  Mandhsh
الدولة : تارت الجناش والكراميل  Egypt10
انثى
الدلو
عدد المساهمات : 88
العمر : 33
الموقع : منتدي الفي اي بي

تارت الجناش والكراميل  Empty
مُساهمةموضوع: تارت الجناش والكراميل    تارت الجناش والكراميل  Emptyالثلاثاء 05 فبراير 2013, 11:50 am

السلام عليكم ورحمة الله
مقادير عجينة التارت:
2 كوب دقيق
قطعة زبدة هتبقى 100 جرام(بحرارة الغرفة)
بيضة
ربع كوب سكر
رشة فانيليا
ذرة ملح
مقادير صوص الكراميل:
كوب سكر
ربع كوب مياه
كوب كريمة لبانى
قطعة زبدة
مقادير الجناش:
2 كوب شيكولاته مبشورة
كوب كريمة لبانى
للتزيين:كريم شانتيه او حسب الرغبة
اول حاجة هنعمل العجينة
هنجيب بولا نحط فيها السكر والزبدة

اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

هنضربهم بالمضرب لغاية مايبقى القوام كريمى والزبدة مع السكر حجمهم يتضاعف
اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

هنحط عليهم بقية المكونات البيضة والدقيق والفانيليا والملح
اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

هنضربهم بالمضرب هتكون العجينة زى حبات الرمل
اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

هنلم العجينة بايدينا ونحاول نخليها كورة واحدة
اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

هنغلفها ونحطها فى التلاجة لمدة ساعة
ولما نطلعها الطريقة الوحيدة لفردها بين ورقتين زبدة لأن طبيعة العجينة مفرولة
ونحاول نحطها فى صينية التارت من غير ماتتكسر
ونشكلها فى الصينية كويس ونشيل الزيادات
اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

جبت ورق زبدة وورق فويل وحطيت جواه حبوب وحطيته فوق العجينة عشان العجينة مترتفعش فى الفرن وهقولكم ملاحظاتى ع الموضوع ده
اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

دخلتها فرن الكهربا على حرارة 200
الحواف احمرت فطلعت الصينية بس لقيت العجينة تحت الفويل مستوتش كويس
فخرمتها بالشوكة ودخلتها تانى وطلعتها لقتها استوت بالكامل
ومتخافوش مطلعتش لفوق
سبتها تبرد وابتديت اعمل صوص الكراميل
حطيت كوباية السكر على النار لغاية ماساح حطيت عليه المياه بسرعة قبل ماالسكر يتكتل
بعد كده حطيت عليهم قطعة الزبدة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
جمال الرومنسي

جمال الرومنسي


الساعه الان :
المزاج : تارت الجناش والكراميل  Mabsoo6
الدولة : تارت الجناش والكراميل  127
ذكر
الحمل
عدد المساهمات : 89
العمر : 33
الموقع : منتدي الفي اي بي

تارت الجناش والكراميل  Empty
مُساهمةموضوع: رد: تارت الجناش والكراميل    تارت الجناش والكراميل  Emptyالثلاثاء 05 فبراير 2013, 2:11 pm

مٍٍآأچمٍٍڵ ٺڵڪ آڵمٍٍڜآعر آڵٺۑ
ڿطھٍآ ڵڹآ قڵمٍٍڪِ آڵچمٍٍۑڵ ھٍڹآ
ڵقډ ڪٺپٺِ ۅآپډعٺِ
ڪمٍٍ ڪآڹٺ ڪڵمٍٍآٺڪِ رآئعھٍ ڣۑ مٍٍعآڹۑھٍآ
ڣڪمٍٍ آڛٺمٍٍٺعٺ پرډڪِ آڵچمٍٍۑڵ
پۑڹ ڛحر حرۅڣڪِ آڵٺۑ
ڵۑڛ ڵھٍآ مٍٍٹٍۑڵ
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
تارت الجناش والكراميل
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدي الفي اي بي :: وصفات منتدي الفي اي بي :: قـــــــــــسم حـــــــواء-
انتقل الى: